×

Gratis dental pregled

Naručite se

Novi paket za smanjenje pretilosti 28. rujan 2020.

Novosti

Novi paket za smanjenje pretilosti

O pretilosti često razgovaramo kao o estetskom problemu. Nažalost, pretilost je puno više od toga  - riječ je o bolesti koja je jedan od glavnih javnozdravstvenih problema današnjice. 

Pretilost je, dakle, stanje u kojem imamo više od optimalne količine tjelesne masnoće, što može naškoditi zdravlju i dobrobiti organizma. Iako svi volimo biti fit zbog izgleda, liječnici upozoravaju kako pretilost nije nimalo bezazleno stanje i kako tretmanima za mršavljenje treba pristupiti prije svega zbog očuvanja i unapređenja zdravlja. Lijep izgled neka bude posljedica vašeg zdravlja i dobrobiti.

U Poliklinici Bagatin brinemo da naši klijenti imaju potpunu uslugu. Iz tog razloga naš paket za mršavljenje sastoji se od početnog mjerenja parametara organizma najsuvremenijim uređajima kako bi se odredila ozbiljnost stupnja pretilosti, zatim stručnog savjetovanja naše nutricionistice s izradom prilagođenog plana prehrane, od tretmana oblikovanja i zatezanja tijela te samog praćenje programa vašeg napretka kojim ćete poboljšati zdravlje ali i vratiti zdravu težinu.

Cjelovit pristup u borbi protiv pretilosti

Do sada smo pomogli stotinama ljudi da vrate zdravu težinu, poprave zdravlje i poboljšaju kvalitetu života. Temeljem višegodišnjeg iskustva naši su stručnjaci razvili paket za mršavljenje koji vam pruža cjelovitu podršku i brine o svim aspektima vašeg mršavljenja, od prehrane i kretanja, do skrbi o zategnutosti kože jednom kad izgubite suvišne kilograme.

 Važno nam je da osjetite efekte svojih napora i vidljivim pomacima ojačate svoju motivaciju. Uz pomoć naprednih tehnologija koje koristimo u Poliklinici Bagatin, mršavljenje može biti ugodnije i brže.

 Što uključuje naš paket za mršavljenje?

1. DIJAGNOSTIKA I PRECIZNO MJERENJE PARAMETARA ORGANIZMA:

Styku 3D skeniranje obujma tijela

Seca mBCA 515 medicinska analiza sastava tijela

2. PODRŠKA NUTRICIONISTA

Nutricionističko savjetovanje

Individualni plan prehrane - tjedni (7 dana)

3. TRETMANI OBLIKOVANJA I ZATEZANJA TIJELA

Emerald hladni laser - paket od 10 tretmana 30min (5+5 GRATIS)

Venus Legacy tretman – paket od 6 dolazaka (3+3 GRATIS)

Med Contour Multipower - paket od 6 dolazaka (3+3 GRATIS)

1.DIJAGNOSTIKA I PRECIZNO MJERENJE PARAMETARA ORGANIZMA

Liječnik, medicinski kozmetolog i nutricionist prije početka procesa moraju detaljno upoznati vaše tijelo, navike i dijagnosticirati stanje organizma, kao i uzroke zbog kojih ste sakupili suvišne kilograme.

Našem stručnom timu na raspolaganju stoje najsuvremeniji uređaji, koji će skenirati vaše tijelo, izmjeriti količinu masnoće, sastav tijela i egzaktno detektirati probleme koje terapijama, prehranom i promjenom životnog stila treba adresirati.

Revolucionarni 3D Styku skener je uređaj koji nakon samo nekoliko sekundi snimanja stvara stvaran prikaz vaše figure. Mjeri sastav tijela, raspored mišićne mase i masnoća, i u tren oka raspolaže stotinama mjera svakog dijela vašeg tijela.

Kako bismo dobili cjelovit uvid u stanje organizma, koristimo i Seca mBCA 515 analizator

analizator, koji osim tjelesne težine mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam.

Za razliku od obične vage, ovaj uređaj u tijeku procesa mršavljenja bilježi ne samo gubitak mase, nego i koliko ste masnoća zamijenili mišićima. Nakon prvog mjerenja, U Poliklinici Bagatin redovito pratimo vaš napredak ovim uređajem, što daje snažnu motivaciju klijentima da nastave u dobrom smjeru jer vrlo brzo vide prve rezultate koji uz običnu vagu često nisu tako jasno i brzo vidljivi.

Na temelju podataka sakupljenih Seca mBCA analizatorom i 3D Styku skenerom, stručni tim razvija individualizirani program mršavljenja, a zatim ponovnim mjerenjima prati uspješnost programa i vaš napredak.

 

Mjerenje tijela

  

2. PODRŠKA NUTRICIONISTA

Nutricionističko savjetovanje  drugi je korak našeg programa mršavljenja. Temeljem razgovora s vama i informacija koju ima iz mjerenja, nutricionist će razviti individualizirani tjedni plan prehrane koji će na najzdraviji način pružiti vašem organizmu sve potrebne hranjive tvari - ali i pomoći vam da efikasno izgubite suvišne kilograme bez neugodnog gladovanja ili monotone prehrane.

 

3. TRETMANI OBLIKOVANJA I ZATEZANJA TIJELA

Neke masne naslage nije jednostavno ukloniti samo prehranom i kretanjem. Zato u Poliklinici koristimo dokazane i efikasne metode uklanjanja masnih naslaga najsuvremenijim uređajima, baziranim na laserskim i radiofrekvencijskim tehnologijama.

Ove metode su neinvazivne i posve sigurne, a pružaju veliku pomoć u procesu mršavljenja. Osim što ćete prije biti slobodni od suvišnih masnih naslaga, vidljivi rezultati dat će vam dodatnu motivaciju da ustrajete na svom putu i pridržavate se i ostalih naputaka stručnog tima.

Emerald je najnoviji hladni laser na tržištu koji na potpuno bezbolan, brz i 100% siguran način uklanja masne naslage i zateže kožu. Kako? Hladna laserska zraka precizno pronalazi masnu stanicu i stvara poru na masnoj stanici kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje.

Masna stanica potom prirodnim putem odlazi iz tijela kroz limfu i mokraćni sustav. Naziva se i “neinvazivna liposukcija” jer je riječ o tretmanu uklanjanja masnog tkiva, ali bez kirurškog noža. Ova sigurna alternativa liposukciji uklanja masnoću bez boli, nelagode ili potrebe za oporavkom.

Inovativni Emerald laser dostupan je jedino u Poliklinici Bagatin i ima glavnu ulogu u borbi protiv pretilosti što je potvrđeno i od strane FDA agencije.

U ovom paketu potrebno je napraviti 10 tretmana Emerald hladnog lasera koji dolazi u paketu 5 + 5 gratis.

Uz redukciju stanica hladnim laserom, s masnim nakupinama u organizmu borimo se i s Med Contour Multipower tretmanom. Najpoznatiji je na svijetu za uspješnu redukciju celulita. Posjeduje čak četiri aplikatora: 'Body shape' za uklanjanje masnih nakupina i razbijanje celulita, 'Body shape & tight' za zatezanje i učvršćivanje kože, za limfnu drenažu tu je 'Drainage' te poseban aplikator za tretiranje kože lica 'Face lifting'.

Iz iskustva znamo da se samo sinergijom tretmana mogu postići željeni rezultati, pogotovo kada je u pitanju borba s pretilošću.

Med Contour

 Preporuka je napraviti 6 tretmana Med Contoura, a u paketu smo pripremili 3+3 gratis.

Mršavljenje dovodi do opuštene kože na mjestima gdje je izgubljeno puno masnih naslaga. Zato u ovom paketu nudimo i Venus Legacy radiofrekvenciju. Ovaj sofisticirani uređaj kombinacijom četiri vrste tehnologija pomaže koži da stvori novi kolagen, čime se vraća čvrstoća i zategnutost.

Venus Legacy

Tretman je neinvazivan, ugodan i ne traži oporavak - nakon njega odmah možete nastaviti svoje dnevne aktivnosti, kao i nakon Emerald hladnog lasera. Nekoliko tretmana obično je dovoljno da se postigne željeni učinak - glatka i sjajna koža.

 Kao i Emerald, i Venus Legacy ima odobrenje FDA.

 U našem paketu priredili smo 3 + 3 terapije gratis.

 Uz cjelovit pristup i stručnu podršku naših stručnjaka, moguće je pobijediti pretilost, očuvati zdravlje i vratiti skladnu figuru. Ako imate problem s pretilošću ili primjećujete kako ste počeli nakupljati kilograme koje sami ne može skinuti, obratite nam se s punim povjerenjem. Zajedno možemo riješiti ovaj problem i osloboditi vas suvišnih kilograma. Termin za besplatne konzultacije rezervirajte na 01 4610 225 ili putem maila info@bagatin.hr , a cijenu samog paketa pronađite u našem cjeniku.

 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.