×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Povezani iskustvom – nova anti age kampanja Poliklinike Bagatin 04. rujan 2019.

Novosti

Povezani iskustvom – nova anti age kampanja Poliklinike Bagatin

Povjerenje. Stručnost. Rezultati.

Tri riječi koje povezuju ono najvrjednije što Poliklinika Bagatin ima – vrhunske stručnjake i zadovoljne klijente. Upravo time smo se vodili kada smo razmišljali što novo predstaviti našim klijentima, a uz to i biti drugačiji od drugih.

Naša nova anti-age kampanja „Povezani iskustvom“ predstavlja 25 godina rada Poliklinike i tisuće klijenata koji nam se s povjerenjem vraćaju. Predstavlja više od 60 tretmana za pomlađivanje i njegu kože, široku paletu anti-age proizvoda i vrhunsku tehnologiju kojom naš tim stručnjaka izvodi svaki od tih tretmana.

Kako najbolje prikazati rezultate naših klijenata, nego na njima samima?

Web-novosti_PB_848x364px_1

Nova lica naše anti-age kampanje su Maja, Tanja i Stanka – tri stvarne klijentice Poliklinike Bagatin koje su odlučile stati ispred fotoobjektiva i pokazati da lijepa i njegovana koža lica nije rezervirana samo za slavne osobe, nego za sve one koji uspijevaju odvojiti malo vremena za sebe i posvetiti se njezi svoga izgleda te zdravim životnim navikama.

Volimo reći da su godine samo stanje uma te da se jednako dobro i njegovano može izgledati u bilo kojoj životnoj dekadi, što naše tri dame dokazuju.

Maja

Lijepa Splićanka Maja ima 46 godina i uspješna je poslovna žena, majka i supruga. Uz sve obveze prema obitelji i karijeri, uvijek je pronašla vremena za sebe kako bi sačuvala svoju prirodnu, mladenačku ljepotu jer je primijetila da, nakon što je napunila 40 godina, njezina koža više nije ista.

Posjetila je našu Polikliniku sa željom da pomogne svojoj koži što dulje sačuvati svježinu, mladolikost i sjaj.

Plan terapije podrazumijevao je sinergiju anti-age tretmana - mezoterapije kojom je, na prirodan način, vraćen sjaj i svježina na licu, mikrodermoabrazije kojom redovito uklanja površinske nečistoće na licu i lasera za pomlađivanje te Med Visage tretmana za podizanje lica.

Važno je pratiti plan terapije napravljen na temelju VISIA analize i ozbiljno pristupiti njezi kože, uz pomoć našeg anti-age tima koji profesionalno i individualno pristupa svakoj klijentici.

Tanja

Najmlađa zvijezda je naša Tanja, 33-godišnja šarmantna ekonomistica, koja svakodnevno bira ‘zdraviji izbor’, bilo da je riječ o prehrani, njezi tijela ili općenito odlukama koje mogu utjecati na njezino zdravlje.

Naučila je kako je za lijepu kožu najbitnija svakodnevna njega, ali i da je uz to potreban dodatni ‘boost’ koji će probuditi kožu i potaknuti je na samoobnavljanje. Tanja zna važnost prevencije znakova starenja na kojoj intenzivno radi sa svojim stručnim timom za pomlađivanje.

Nakon VISIA profesionalne analize kože lica, glavni fokus tretmana stavljen je na regeneraciju kože, vraćanje tonusa, svježine i hidratacije.

Neinvazivna paleta tretmana daje beskrajne mogućnosti kako vratiti onaj mladenački sjaj, a za Tanjinu problematiku akni na licu, ožiljaka i hiperpigmentacija, te kože koja luči više sebuma, odabrali smo kombinaciju Reviderm mikrodermoabrazije, Skin Needler terapije mikroiglicama te ekskluzivan tretman u Poliklinici Bagatin - Laser Serum Infusion kojim smo koži vratili vitalnost i baršunast izgled kože.

Stanka

Zanosna Stanka je liječnica, majka troje djece, uspješna žena i supruga. Ima 57 godina i jednostavno izgleda sjajno te odiše energijom osobe koja život živi punim plućima.

Već pri prvom dolasku, prije nekoliko godina, Stanka nas je ostavila bez riječi svojom energijom, elanom i istinskom predanošću brizi o zdravlju i ljepoti duha i tijela, a istim sjajem sjaji i danas.

Naravno, svjesna je što godine čine tijelu i koži, zbog čega joj je bilo važno pronaći stručnjake kojima je mogla pokloniti svoje puno povjerenje te Polikliniku koja raspolaže modernom tehnologijom s brojnim pozitivnim rezultatima. Proširene pore, dublje bore, pad tonusa kože i dehidracija zahtijevali su poseban plan terapije, koji se kod Stanke sastojao od  mikrodermoabrazije, Venus Legacy tretmana za podizanje kože lica, mezoterapije za tretiranje područja oko očiju, frakcijskog lasera te hijaluronskih dermalnih filera.

Uz minimalne doze i intervencije, postignut je sjajan efekt - prirodan i njegovan izgled, fina tekstura kože i, što je za osobu njezinih godina najvažnije, uspjeli smo zaustaviti proces starenja.

Svi ovi tretmani u sinergiji stvaraju željeni učinak, a to je koža koja izgleda svježe i njegovano. I naravno, koju godinu mlađe.

Anti-age tim

Detaljan opis svih tretmana iz anti-age ponude Poliklinike Bagatin, kao i ekskluzivnog Laser Serum Infusion tretmana osmišljenog od strane naših stručnjaka, možete pronaći u Vodiču za pomlađivanje lica.

  

Za sve ostale upite, kao i za narudžbe, na usluzi vam stoji ljubazno osoblje našeg Call centra na broju 01/4610 225, a svoj upit možete poslati i mailom na info@bagatin.hr .

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.