×

Gratis dental pregled

Naručite se

Zo Skin Health - ekskluzivno na našoj splitskoj adresi 14. rujan 2020.

Novosti

Zo Skin Health - ekskluzivno na našoj splitskoj adresi

Nova filozofija njege kože vodećeg dermatologa hollywoodskih zvijezda s Beverly Hillsa, dr. Zeina Obagia, zove se ZO Skin Health, a odnedavno je dostupna i u našoj Poliklinici u Splitu.

Održavanje mladolikog izgleda imperativ je suvremenog doba, a najnovija generacija medicinske kozmetike dr. Obagia pruža vrhunska terapijska rješenja za postizanje zdrave i lijepe kože. Otkako su se proizvodi dr. Obagia pojavili na tržištu izazivaju veliku pozornost. Naime na istraživanjima dugim više od 30 godina razvila se posebna formula kojom je ovaj brand privukao brojne poklonike, među njima ponajprije hollywoodske zvijezde poput Alicie Keys, Jennifer Aniston, Catherine Zete-Jones, Oprah Winfrey, ali i influencerica poput Kim Kardashian.

Posebnost ZO Skin Health linije leži u činjenici da svojim širokim spektrom terapijskih proizvoda djeluju preventivno na nastanak pigmentacija, finih bora, akni, rozaceje, bora i obješenosti, ali jednako tako i na sprječavanje ili reduciranje kada su takve problematike već prisutne.

Zo Skin Health

Filozofija ZO Skina

Poznatu liniju ZO Skin Health razvio je Dr. Zein Obagi, dermatolog te medicinski direktor tvrtke ZO Skin Health, Inc., odgovoran za razvoj novih tretmana za njegu kože, protokola i proizvoda za postizanje zdrave kože. Dr. Obagi je voditelj Obagi Skin Health Instituta u Beverly Hillsu te autor i pedagog koji je održao više od 200 predavanja o zdravlju kože širom svijeta te više od 35 godina posvetio istraživanjima i unapređenju njege kože. Istaknute zvijezde koje vjeruju njegovim proizvodima poznate su pjevačice, glumice i voditeljice!

Zo Skin Health

Filozofija dr. Obagija vrlo je jednostavna - kožu je potrebno normalizirati i stabilizirati kako bi ona postala otporna na vanjske utjecaje i istovremeno reducirati negativne posljedice sunca, djelovanja hormona i starenja

Djelotvoran pristup koži

ZO Skin Health zato nudi potpunu njegu koži prema principu „korak po korak“. Naime za optimalne rezultate potrebno je krenuti od čišćenja kože, pilinga, kontrole masnoće i toniziranja, preko terapeutskog djelovanja na kožu te u konačnici hidratacije i smirivanja kože. Zato je omiljen među zvijezdama jer svaki korak čini određeni učinak vidljiv u svom djelovanju.

Zo Skin Health dermokozmetika

Jedna od temeljnih prednosti ove dermokozemtike je korištenje visoko djelotvornih sastojaka koji svojim jedinstvenim sustavima dolaze do ciljanih slojeva kože kako bi se postigao maksimalan učinak. Tako ZO Skin kozmetika pomaže ne samo na površinskoj, vidljivoj razini, nego i na staničnoj razini kako bi se učinak prolongirao i stvorio dobru bazu za nastavak.

Dostupnost proizvoda ZO Skin

Proizvode za sigurne i učinkovite rezultate, kao i kontinuiranu zdravu kožu bez obzira na njihovu dob i stanje kože, možete nabaviti u našoj Poliklinici u Splitu za svoju savršenu kućnu njegu. Kako biste bili sigurni koji su vam ZO Skin Health proizvodi potrebni, na raspolaganju su vam naši medicinski kozmetolozi koji će svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem te korištenjem najnaprednije profesionalne analize kože VISIA dati preporuku prema vašem tipu kože i problematici.

 

 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.