×

1

POSEBNA PONUDA    

Dugotrajno rješenje za glatku kožu!

Iako većina do glatke kože dolazi korištenjem britvice, voska i kreme za depilaciju, radi se o prilično napornoj rutini koju bi svaka žena najradije u potpunosti izbjegla.

Srećom, zahvaljujući napretku znanosti i moderne tehnologije, postoji dugotrajno rješenje za savršeno glatku kožu - diodni laser kakvog koristimo u Poliklinici Bagatin.

Zato...

Iskoristite naš HAPPY HOUR!

Uplatama 06. listopada iskoristite čak 50 % popusta na paket od 7 tretmana za lasersku epilaciju i riješite se dosadnih dlačica zauvijek.

Na BESPLATNIM konzultacijama s našim stručnjacima, medicinskim kozmetolozima, saznajte jeste li pravi kandidat za ovaj tretman.

Ne odgađajte odluku i krenite s pripremama za ljeto već danas!

 

Rezervirajte termin

2

REZULTATI 

3

KAKO OSTVARITI POPUST?

Prijavom putem obrasca možete rezervirati svoj termin za besplatne konzultacije i/ili zatražiti slanje ponude.

Dovoljno je navesti svoje podatke, kliknuti na gumb "REZERVIRAJTE TERMIN" i u roku od 24h kontaktirat će Vas naše osoblje radi daljnih dogovora.

Broj termina je ograničen stoga požurite!

Kako biste ostvarili popust, sam paket je potrebno uplatiti u Poliklinikama u Zagrebu ili Splitu ili putem internet bankarstva isključivo na dan promocije!

 

Tretmane iz paketa možete iskoristiti unutar 12 mjeseci od dana uplate.

 

Za dogovor termina javite se putem obrasca ili nas kontaktirajte telefonski na broj 01/4610-225 za sva dodatna pitanja oko ovog tretmana.

Rezervirajte termin

Kontaktirajte nas za više informacija!

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.